مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین و دریافت سند از سند مادر

سلام.
یک قطعه زمین که دارای سند است به مساحت 10000 متر مربع بین وراث یک نفر تقسیم شده و در شهرداری تفکیک شده و سهم و موقعیت هر کدام از ورثه ها مشخص شده است. لیکن هنوز تفکیک سند برای هر کدام از قطعه زمین ها صورت نگرفته است. هر کدام از ورثه ها در قسمت مربوط به خود ساخت و ساز انجام داده اند.
حدود 6 ماه قبل من یک تکه زمین از زمین های مربوط به یکی از وراث را از او به قیمت متری 400 هزار تومن با قولنامه در بنگاه و امضای 2 شاهد خریدم.
طبق قولنامه که در بنگاه هم قرائت شده بود، پرداخت هزینه های تفکیک و تغییر کاربری زمین به شهرداری به عهده فروشنده گذاشته شد.
سپس من شروع به ساخت و ساز در زمین خود کردم بدون این که پروانه ساخت از شهرداری داشته باشم. زیرا هنوز فروشنده زمین را تفکیک نکرده بود و برای تفکیک زمین همراهی تمامی مالکان 10000 متر زمین لازم بود. بعد از من همه شروع به ساخت و ساز بدون پروانه ساخت در محل نمودند و این کار باعث شد که ارزش ملک بالا برود و حدود متری یک میلیون و نیم معامله شود.
اکنون کسی که ملک را به من فروخته از پرداخت هزینه شهرداری سرباز می زند و می گوید که ساخت و ساز شما باعث شده که ارزش ملک بالا برود و شهرداری پول بیشتری از من بخواهد.
در حالی که خود او هم ساخت و ساز کرده و به جز من 7 ساختمان ساخت و ساز کرده اند و من تنها ارزش زمین را بالا نبرده ام. به اضافه این که او می توانست همان ابتدا زمین من را تفکیک کند قبل از این که قیمت ها بالا برود. من که تا قیامت نمی توانستم صبر کنم که او تفکیک کند و بعد من شروع به ساخت و ساز نمایم. برای تفکیک زمین مهلتی به فروشنده در قولنامه تعیین نشده بود.
اکنون سوال من این است که آیا برای تفکیک سند مادر به سند های تک تک زمین ها، ممکن هست که فروشنده که متولی این کار شده است طوری کند که به همه سند بدهند ولی به زمین من سند ندهند؟
به عبارتی لازمه تبدیل سند کل به سندهای جزء منوط به مشخص شدن تکلیف همه قطعه هاست یا این که می شود چند قطعه را تفکیک نکرد؟ آیا او مجبور است که قطعه من را تفکیک کند؟
چون که خودش ساختمان ساخته و نیاز مبرم به سند دارد تا بتواند امتیاز برق بگیرد. یا می تواند ما را دور بزند و ما پیگیر باشیم؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد