درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاهد ها

باسلام خدمت وکلای عزیز برنامه خوب و مفید دادراه عرضم خدمت شما چگونه و از چه راهی میتوان از 4نفرکه دراستهشادیه هر چی از از دهنشون در اومده گفتندو با آبرو و شرف من بازی کردن که فقط مشکل (خواهر شوهر.خواهر)حل بشه با تشکر از عوامل دخیل در برنامه از مدیر برنامه تا وکلای با حوصله... سوال دوم آیا عدم تمکین با الزام به تمکین فرق میکنه؟ اگه فرق میکنه فرقشان درچیست؟

پاسخ ها

مشاوره تلفنی بگیرید در این خصوص

بلی یکی تمکین و ذیگری عدم تمکین است 

سلام  فقط اگر شهود در مرجع قضایی  شهادت دروغ داده باشند امکان اقامه شکوائیه شهادت کذب وجود خواهد داشت 

سلام متن استشهادیه بایستی به رؤیت برسد تا نِکات آن و عناوین مجرمانه استخراج بشود. به علاوه، الزام به تمکین و عدم تمکین، به یک معنا و مفهوم بکارگیری می‌شوند.

بادرود

برای برخورد با کسانی که به آبرو و شرف شما لطمه زده‌اند، بهتر است ابتدا از راه قانونی (شکایت رسمی یا درخواست رسیدگی از مراجع قضایی) اقدام کنید و از حمایت وکلای متخصص بهره ببرید تا حق‌تان حفظ شود.

عدم تمکین یعنی خودداری زن از انجام وظایف زناشویی،

الزام به تمکین یعنی دستور قانونی برای انجام این وظایف؛

فرقشان در این است که عدم تمکین یک رفتار است و الزام به تمکین حکم دادگاه برای اصلاح آن

 

بادرود هریک احکام خاص خود را دارد

بله درصورت دادن شهادت دروغ میتوان از آنان شکایت کرد و مجازات  قانونی دارد 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص