مشاوره حقوقی رایگان - تبرئه شدم و بعد محکوم

با سلام خودرو لیزینگی اجاره به شرط تملیک به نام پدرم بود که مادرم از طرف وراث قیوم شد چندسال خودرو کارکرد و به علت ناتوانی در پرداخت اقساط مجبور شدم خودرو را طی بیع نامه بفروشیم . قیمت را در سال 93 120 تومان گذاشتیم و سند و تضامین رو نیومد لیزینگ خریدار جابه جا کنیم. شرط فسخ را بعد از متن گرفتن خسارت و ضررو زیان نوشتیم. اصلا اقساط پرداخت نکرد و بهش پیام میدادم که لیزینگ ورثه را میشناسد. به علت بدهی به چند نفر که حکم جلب سیارش را داشتند و طلبکارها از اون آقا تعقیبش کردن و خودرو را در کنار جاده رها کرده بود و صورت جلسه شده بود که شخص ماشین را رها و درب های خودرو باز و ماشین در حال روشن کار میکرده و بار سنگ معدن داشته. و طبق صورت جلسه پاسگاه یکی از طلبکارها که کشنده خودرو ( گاری ) به نام شخص طلبکار از راننده متواری خودرو بوده بار معدن سنگ را با یک خودرو سنگین که اجاره میکند بار را به مقصد میرساند و خودرو در کنار جاده به یک نگهبانی سپرده میشود. بنده بعد از ده ماه که اطلاع داشتم خودرو کنار جاده رها شده فقط به خریدار که متعهد بوده طبق مبایعه نامه و چک ضمانتی به بنگاه دار اقساط لیزینگ را بپردازد. طی تماس تلفنی توسط مرجع نیروی انتظامی خودرو را با جرثقیل برای جلوگیری از سرقت بیشتر قطعات خودرو و حفظ خودرو ، خودرو را به درب منزل انتقال دادم. سه ماه قبلش دادخواستی طبق اظهارنامه فرستاده بودم که طبق قرارداد فی مابین قرارداد فسخ هست. ایشان فردا از زندان به طبق گفته خودش مرخصی گرفته و از بنده شکایت کرد. دوبار از بنده در شهرستان سرپل ذهاب (محل رها شدن خودرو) شکایت کرده. و شکایت بنده مبنی بر فسخ قرارداد را قاضی در کرمانشاه طبق اولین جلسه رای به بطلان فسخ قرارداد نمود. و وقتی به درب منزل اومد عموی بنده گفته بود قرارداد باید فسخ بشه تو به تعهداتت عمل نکردی و پلاک خودرو نزد طلبکاران شما ( راننده متواری ) بوده و ممانعت از بردن خودرو نمود. و حکم جلب بنده را به خاطر رای یک روزه صادر شدن گرفت و در شعبه بدوی که من شاکی بودم که و تاییدیه فسخ قرارداد رو خواستم رای به بطلان داد. و قاضی گفته بود اول الزام به تعهد بشه و بعد فسخ کلیت پیدا میکنه. در شعبه کیفری شهرستان سرپل ذهاب با استعلام از لیزینگ بنده مورث پدرم خودرو و پلاک به نام ما بود و به تصورات مالکیت و سونیت محرز نشدن تبرئه شدم. ایشان اعتراض در استان کرمانشاه زد و توقیف دادرسی رای اومد. تا اعتراض من نسبت به فسخ قرارداد به تجدید نظر رفته بود قاضی حکم بدوی را تایید کرد و در تجدید نظر خواه ایشان مبنی بر اعتراض به تبرعه بنده تبادل لایحه حقوقی فسخ قرارداد بنده ، سرقت بنده مبنی بر سوء نیت مفقود شده ، و بنده حکم محکومیت صادر شده. خریدار گفته مبایعه نامه در ید بنگاه بوده بدون اینکه دفترچه مبایعه نامه رو نگاه و بررسی کنن. ایشان به قاضی گفته ( لایحه از زندان فرستاده و در بحث حقوقی اصلا وکیل نداشته ) گفته ماشین را پارک نمودم و به دلیل ناتوانی به زندان رفتم. و اصلا به صورت جلسه متواری شدنش بررسی انجام ندادن. وقتی به درب منزل اومد و عموی بنده ممانعت از خودرو کرده ، خود خریدار از زندان زمانی که خودرو را با جرثقیل حمل نمودم مرخصی گرفته و فراری بوده به درب منزل برای تحویل خودرو اومده. و بعد رفتن از درب منزل ما بار قاچاق پارچه میزنه و طبق مستندات به زندان قم رفته و حتی فراری بوده قبل از قاچاق پارچه زدن. و کلا حرف هایش تناقص دارد و مدرک موجود میباشد که ده ماه فراری بوده بعد از متواری شدن و رها کردن خودرو ده ماه فراری بوده و یک ماه زندان رفته و بعد اینکه خودرو را آوردم مرخصی گرفته تا سرقت من را تایید کند. که یک بار بعد از حکم جلب من دوماه بعدش تبرعه شدم. در صورتی که در رای علیه بنده که محکوم شدم و چون خودرو را عمویم ممانعت کرده. منفعت من مشخص شده و سارق شدم و به دو سال حبس جزای نقدی و رد مال محکوم شدم. ایشان الان در زندان میباشد چطور خودرو را به یک آدم فراری تحویل میدادم. که طبق گفته خودش مبایعه نامه نزد بنگاه بوده اگر یک نفر را میکشت و زیر میگرفت ما باید جوابگو میبودیم چطور قاضی به این کلاهبردار و سابقه دار حکم به محکومیت من داده. چه کار کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محکومیت به سرقت خودرو عدم پرداخت اقساط خودرو لیزینگی فسخ معامله خودرو خودرو لیزینگی خرید و فروش خودرو خودرو