مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با موسسه حقوقی

برای گرفتن تابعیت با یک موسسه حقوقی قرارداد بستم پیش پرداخت هم دادم کل مبلغ 6میلیون هست که نصفش را پرداخت کردم همه شرایط گرفتن تابعیت رو دارم و برادرم شناسنامه و تابعیت ایرانی دارد این موسسه فقط پاسپورت من و شناسنامه برادرم را گرفتند و تصمیم داشتند از طریق برادرم برای شناسنامه من اقدام کنند و گفتند 4ماهه انجام میشود
آیا امکان پذیر هست و اگر نیست من چه کاری میتوانم انجام دهم برای بازپس گیری پیش پرداخت و فسخ قرارداد؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقامه دعوا کنید اگرچه نیازمند بررسی اسنادی است