1ـ خیر 2ـ توافق نامه رسمی نیز تنظیم و به شعبه ارایه شود. 3ـ ضمن رای طلاق وفق ماده 29 قانون حمایت خانواده تکلیف تمام موارد روشن می شود.
درود بر شما ؛ پاسخ سوال یک خیر بقیه موارد مستلزم گفتگوی متقابل است. موفق باشید.
اولا که باید بنویسید مهریه ابرا شده یا پرداخت شده چون گذشت یا بذل مهریه قابل رجوعه ثانیا نیاز به حضور در دادگاه نیست در مورد سایر امور مالی مثل نفقه اگر توافقی نشود به زن تعلق می گیرد و حضانت بچه نیز باید مورد تپافق قطعی قراربگیرد
سلام و عرض ادب 1- حضور شما در دادگاه برای طلاق ضروری نیست؛ ولی باید وکیل برای انجام امور طلاق معرفی شود. 2- اگر زن در قبال حق طلاق فقط مهریه را بخشیده باشد، میتواند نفقه و اجرتالمثل را مطالبه کند، مگر صریحاً قید شود که این موارد نیز بذل شده است. 3- حق طلاق به زن، ارتباطی به حضانت ندارد؛ حضانت تابع توافق طرفین یا تصمیم دادگاه است و اگر همسرتان بعداً مانع از ملاقات شما با فرزند شود، میتوانید از دادگاه درخواست ملاقات یا حضانت کنید.
درخصوص تمام موارد توافق کنید تا در سند رسمی قید شود
خیر حقوق مالی سرجاشه مگر ببخشه توافقی است از مشاوره تلفنی استفاده کنید اگر سوالات زیاده
سلام / نه حضور شما نیاز نیست / می تواند مطالبه کند مگر تمامی حقوق مالی خود را بذل کرده باشد / حضانت بچه در وهله اول از طریق مصلحت طفل اتخاذ تصمیم می شود
وکیل اختیار نمایید
همه را میتوان پیش بینی و مقید کرد
سلام. بهتراست کلیه موارد مورد توافق را در وکالت محضری قید کنید.
خیر آنها میتواند بگیرد آن را هم همچنین بحث حضانت بچه جداست
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.