مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رای اجرای احکام شورای حل اختلاف

سلام رای که شورا به اجرای احکام فرستاده اگر به شخص دسترسی نباشد چه میشود نتیجه ؟

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام اگر محکومیت مالی باشد ابتدائا توقیف اموال می دهند و اگر اموالی نداشته باشد جلب را صادر می کنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا تقاضای شناسایی و توقیف اموال کنید. چنانچه اموالی داشته باشد توقیف میشود والا درخواست جلب کنید.