از همه رو خوانده قرار بدهید
شما واحدی را قولنامهای خریدهاید اما فروشنده به تعهد خود برای وکالت عمل نکرده و حالا مشخص شده مالک اصلی فوت کرده است. برای دادخواست الزام به تنظیم سند، باید هم فروشنده خود را طرف دعوا قرار دهید و هم در صورت نیاز، وراث مالک اصلی و شرکت تعاونی را نیز به عنوان اصحاب دعوا ذکر کنید. همچنین لازم است وضعیت پایانکار و تسویه وام از شهرداری و تعاونی پیگیری و مشخص شود. پیشنهاد میشود قبل از اقدام، استعلام رسمی از مراجع ذیربط بگیرید تا پروندهتان مستند باشد.
بادرود،پرسشگر ارجمند، نخست، با توجه به فوت مالک اصلی و وجود قولنامه، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی باید علیه وراث متوفی مطرح شود. ثانیاً، ادعای تعاونی مسکن مهر مبنی بر تسویه بدهی، مستلزم ارائه مستندات معتبر و اثبات آن در دادگاه است. ثالثاً، وضعیت پایان کار ساختمان و مراحل صدور سند، از طریق استعلام از مراجع ذیصلاح قابل پیگیری است و باید در دادخواست، به آن اشاره شود. در صورت فقدان پایان کار، باید مراحل قانونی اخذ پایان کار را نیز طی نمود. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود،تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید،دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.