مشاوره حقوقی رایگان - خسارت و افت قیمت خودرو 206 نود و هفت

با سلام. توی ترافیک خودرویی با سرعت از پشت با خودروی بنده برخورد کرد و باعث برخورد چند خودرو شد .. ولی خسارت بنده خیلی زیاده و ماشین بیرنگ و تقریبا صفره .. الان تو ایام کرونا هم گفتن که طول میکشه تا خسارت و افت قیمت تعیین شه و این ماشین وسیله ی کارمه و همین الانم بخاطر تصادف دو روز از کارم شدم ... خسارتی مبنی بر وسیله امرا معاش و اختلال در شغل نیست؟ چون اول ماهه و اوج مشغله من همین ایامه و با کارفرما به مشکل میخورم و همینطور هزینه هایی که این وسط به وجود اومده .. ممنون میشم زودتر جواب بدید

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما بلافاصله دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس رسمی دادگستری برآورد خسارت و تایین افت قیمت کند، بعد از آن میتوانید خودرو را تعمیر و استفاده کنید.