مطابق ادله ابرازی مقام قضایی رسیدگی به رای موازی صادر میکند که قابل اعتراض مطابق ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری است
با سلام بازپرس با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد مرد و اگر دلایل کافی باشد با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال خواهد کرد و اگر دلایل کافی نباشد قرار منع تعقیب صادر می کند قرار منع تعقیب ظرف ده روز قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو می باشد شما هر دلیل و یا هر دفاعی دارید می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه ارسال کنید بعد از ارسال پرونده به دادگاه جهت رسیدگی پرونده بعد از تعیین شعبه ثبت و وقت رسیدگی تعیین و طرفین جهت رسیدگی به دادگاه احضار می شوند اگر دلایل کافی وجود داشته باشد دادگاه حکم محکومیت صادر می کند و اگر دلایل کافی وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می شود حکم صادره از دادگاه کیفری دو قابل تجدیدنظر خواهی در دادگاه تجدیدنظر استان است.
عنایت داشته باشید که حکم قاضی مشخص نمیباشد. این امر بستگی به نظر قاضی، با توجه به محتویات پرونده دارد. لذا نتیجه قابل پیشبینی نمیباشد.
سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید گفت با توجه به اینکه مسئله چندین بعد حقوقی و کیفری دارد باید اسناد و مدارک به دقت و کامل رویت شود سپس اظهارنظر نهایی کنیم
سلام با توجه به توضیحات، احتمال اثبات خیانت در امانت و جعل علیه شما کم است، بهخصوص با وجود تناقضات در حرفهای شاکی و شاهدها.
بستگی به نظر قاضی و ادله دارد
بادرود، پرسشگر ارجمند، نخست، در مقام بررسی اتهام خیانت در امانت، رکن اصلی، سوءنیت متهم در استیلا بر مال مورد امانت است؛ لذا اثبات این امر بر عهده شاکی بوده و صرف ادعای امانی بودن چکها، بدون ارائه دلیل کافی، نمیتواند موجب محکومیت شما گردد. ثانیا، در خصوص اتهام جعل، با توجه به اینکه خط و امضای چک متعلق به صاحب آن بوده و صرفاً تاریخ و مبلغ توسط دیگری درج شده، این امر نمیتواند مصداق جعل مادی تلقی گردد؛ بلکه در فرض اثبات ادعای صاحب چک، حداکثر میتواند مشمول مقررات مربوط به سوء استفاده از سفید امضا باشد. ثالثا، نظر به تعارضات موجود در اظهارات شهود و شاکی، و همچنین شهادت سایر مستأجرین مبنی بر عدم اخذ چک سفید امضا توسط مرحوم پدرتان، دادگاه با استناد به اصل برائت، احتمالاً حکم بر بیگناهی شما صادر خواهد نمود. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره (تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بینیاز نمیکند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.