مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت چک برگشتی

باسلام. اینجانب سال 97 با کسی شراکت کار کردم که به مشکل خوردیم و کار به دادگاه کشید که ...... بلاخره باهم رضایت نامه ای در محل سکونت اینجانب نوشتیم در حضور شهود و چکی به مبلغ بدهي به من داد برای 8 ماه دیگه و یک قرارداد هم با ایشون داشتم از قبل که یک چک خسارت قرارداد بود که همزمان با هشت ماه دیگه که موعود چک بدهی شراکت بود(دوفقره چک شد، یکی بابت بدهی شراکت و دیگری بابت خسارت قراردادی). موعد چک ها فرا رسید و پاس نشد و بنده فرصت دادم بهش ولی متاسفانه دوسال گذشت و اقدام کردم از طریق اداره ثبت و اموال ایشون رو توقیف کردم و متوجه شدم که دقیقااااا خانم ایشون چندماه قبل از من اقدام به گرفتن مهریه کردن! خلاصه این آقا باتوجه به اینکه بنده در استان دیگری می‌باشم شکایت کیفری ادعای سرقت دسته چک و جعل کردند توسط خانم ایشان و دادن به بنده و من جعل کردم. در ضمن بنده دوتا قرارداد بابت این چک ها دارم با شاهد و بارنامه و رسید تحویل و فاکتور و دستخط و امضای ایشان در شهر محل سکونت من. حال سوال من این است که بنده خوانده پرونده در استان فارس. محل قرارداد استان فارس. محل برگشت چک استان فارس. محل اجرای چک استان فارس. محل شهود قرارداد استان فارس. اگر جرمی اتفاق افتاده اینجا باید باشد! پس چرا با این همه دفاع باز دادگاه استان هرمزگان توجهی به این موضوع نمی‌کند و عدم صلاحیت نمیزند؟ و الان هم دادگاه کیفری رای داده که منع تعقیب به نفع ما ولی تجدید نظر پرونده رو برگردانده به دادگاه اول بابت نقص جعل چک که اینجانب استنکاف کردم از دادن به کارشناس. حال سوال اصلی من این است که بنده مجدد قصد دادن چک ها را به کارشناس اون استان رو ندارم(تبانی قطعی با کارشناس). آیا در این مرحله بنده چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد