بادرود،پرسشگر ارجمند، نخست، با عنایت به اعطای وکالتنامه بلاعزل، امکان عزل وکیل وجود نداشته و توکیل مجدد نیز تاثیری در محدود نمودن اختیارات وکیل اول نخواهد داشت. لکن، در صورت اثبات وجود خیانت در امانت از سوی وکیل، یا احراز سوءاستفاده از وکالت، میتوان از طریق مراجع قضایی، ابطال وکالتنامه را درخواست نمود. ثانیا، تنظیم اظهارنامه مبنی بر عدم تمایل به انتقال سند، تاثیری در اعتبار وکالتنامه نداشته و صرفاً جنبه اعلامی دارد. با این وجود، میتوانید اظهارنامه تخصصی ارسال دارید. ثالثا، با توجه به وجود اقرارنامه، انتقال سند به نام وکیل، از نظر قانونی امکانپذیر است. لکن، در صورتی که اقرارنامه، صوری بوده و دلیلی بر وجود بدهی وکیل به شما وجود داشته باشد، میتوانید با طرح دعوای ابطال اقرارنامه در دادگاه، مانع از انتقال سند شوید. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
بستگی به حدود و اختیارات اعطایی با موکل دارد لذا موکل ملزم به رعایت مصلحت و غبطه موکل است در غیر این صورت موضوع مشمول رای وحدت رویه 847 اخیر دیوان عالی کشور بوده و از مصادیق معامله فضولی میباشد و قابل ابطال است
سلام توجه داشته باشید که شما با انجام دادن مورد وکالت میتوانید وکالت بلاعزل را خنثی و بیتأثیر بنمائید. لیکن عنایت داشته باشید که آن شخص با توجه به اقرارنامهای که از شما دارد، در نهایت، ملک را تصاحب خواهد نمود.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.