مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از همسایه

با سلام و خسته نباشید.
بنده از همسایه پشت خانه ام میخواهم شکایت کنم. ایشان دقیقا پشت خانه ما که از جنس خشت و گل است به فاصله نیم متری از آن، اقدام به ساختن باغچه و کاشت درخت و گل در آن نموده است، که در اثر آن داخل خانه ام بر اثر نم و رطوبت حاصله، از هم پاشیده و فروریخته است و به خانه ام خسارت وارد شده است.
چگونه باید اقدام کنم در این مورد؟ چون قصدم برچیدن و کور کردن این باغچه و جبران خسارت وارده به منزلم میباشم.
با تشکر صمیمانه از همکاری شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام نسبت به تامین دلیل و رفع مزاحمت اقدام حقوقی کنید یعنی اول تامین دلیل بعد رفع مزاحمن و جبران خسارت