مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه مجاور

سلام
2 سال پیش شکایتی از همسایه مجاور که نم حیاط ایشان به انباری و پارکینگ ما رسیده کردیم و به نظر کارشناس ایشون مقصر شدند. شورا ایشون رو محکوم کرد و همسایه اعتراض کردند و دادگاه تجدید نظر گفتند چون فقط شما شکایت کردید و فقط خسارت خواستید فقط شما میتوانید خسارت بگیرید و نه بقیه! و من هم از شکایتم گذشتم تا بتوانیم راه حلی پیدا کنیم!
سوال: چگونه باید شکایت را مطرح کرد که بتوان همسایه را هر چه سریعتر ملزم به رفع عیب و استرداد خسارت کنیم؟ و آیا میتوان از نظر کارشناس در پرونده بالا مجددا استفاده کرد؟ باید به شورا شکایت کرد و یا دادسرا؟ شکایت حقوقی و یا کیفری؟ ضمنا چطور باید شکایت مطرح بشود که یکنفر از مالکین بتواند به وکالت از بقیه مالکین شکایت را به مقصود برساند و نیاز به مالکین دیگر نباشد؟
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

امر تخصصی است وکیل بگیرید