مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک در اثر ساخت و ساز همسایه

باسلام همسایه بنده تقریبا دوسال هست که اقدام به ساخت ملک خود به صورت شش طبقه کرده و در این مدت بسیار آزار و اذیت شدیم از گردو خاک و سقوط اشیا از بالا به حیاط منزلمان و...و الان ساخت ملک به پایان رسیده و ملک بنده نشست کرده و یک دیوار کلا ترک خورده و هنگام سیمان کاری دیوار مجاور منزلم پشت بام منزل من داربست بستند و ایزوگام پشت بام تا حدودی ازبین رفته میخواستم بپرسم نحوه شکایت چگونه است و به کجا مراجعه کنم و در ضمن ساختمان که ساخته شده کاملا قانونی و با مجوز هست و اینکه چون تکمیل شده میتونم خسارت بگیرم از ایشان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بله ابتدا تامین دلیل بگیرید سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام خسارات وارده مشخص و مبلغ خسارات تعیین گردد
و بعد دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اخذ تامین دلیل می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا تامین دلیل کنید و بعد طرح دعوای مطالبه خسارت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول دادخواست به خواسته تامین دلیل را به ثبت برسانید تا وضعیت ملک شما توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی شود و خسارات وارد شده برآورد شود و عامل خسارت نیز تعیین شود
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا تامین دلیل سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تامین دلیل نمایید و مطالبه خسارت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله ابتدا درخواست تامین دلیل کنید و سپس مطالبه خسارت

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

ابتدا تامین دلیل انجام داده وبعدا از باب تسبیب طرح دعوی نمایید

پوریا واحدی

جناب آقای پوریا واحدی :

با سلام

قبل از طرح دعوا، تامین دلیل با جلب نظر کارشناس برای برآورد میزان خسارت رو درخواست کنید سپس اقدام به طرح دعوا جهت مطالبه خسارت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

درخصوص پشت بام اگر بدون اذن شما داربست بسته باشند میتونید خسارت بگیرید اگر با اذن شما باشد مطالبه خسارت منتفی است.اگر گودبرداری در حریم و محدوده ساختمان خود همسایه باشد ،اثبات این ادعا که گودبرداری ساختمان ایشان به شما خسارت وارد کرده با شماست و در این خصوص کارشناس تعیین میگردد.