مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشتی آب از همسایه

با سلام. دیوار اتاق منزل بنده در اثر نشت آب از حمام مجاور همسایه خسارت دیده با توجه به اینکه قبل از ترمیم دیوار به ایشان موضوع را اطلاع داده بودم ولی ترمیم اساسی انجام ندادند حال مجددا باعث خسارت به کاغذ دیواری شده است خواهشا راهکار را مبذول فرمایید.

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست تامین دلیل نمایید.کارشناس از منزل شما کارشناسی و میزان خسارت را برآورد و بر همین اساس میتوانید اقامه دعوا نمایید.