سلام در صورت بذل مهریه در جلسه دادگاه در قبال طلاق اصولا محاکم حکم به طلاق صادر میکنند
سلام زوجه میتواند در صورت عسر و حرج، مانند ترک زندگی مشترک، عدم پرداخت نفقه و رفتار نامناسب زوج، با اثبات این شرایط دادخواست طلاق بدهد، حتی اگر زوج موافق نباشد. بخشش کل مهریه هم میتواند نشان از عسر و حرج باشد
بادرود، پرسشگر ارجمند، نخست، علیرغم امتناع زوج از مطلقه نمودن زوجه، در صورت احراز عسر و حرج زوجه توسط دادگاه، امکان صدور حکم طلاق به استناد ماده 1130 قانون مدنی فراهم خواهد بود. مصادیق عسر و حرج در قانون احصاء نگردیده و تشخیص آن بر عهده دادگاه می باشد. ثانیا، چنانچه زوجه بتواند اثبات نماید که استمرار زندگی مشترک برای وی با مشقت و صعوبت غیرقابل تحمل همراه است، دادگاه می تواند با احراز این امر، حکم طلاق را صادر نماید. ثالثا، علاوه بر عسر و حرج، زوجه می تواند با استناد به شروط ضمن عقد نکاح، در صورت تحقق این شروط، از دادگاه تقاضای طلاق نماید. این شروط، در صورت اثبات، می توانند مبنای صدور حکم طلاق قرار گیرند، حتی اگر زوج راضی به طلاق نباشد. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره (تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
درود باید شرایط عسر و حرج وجود داشته باشد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.