خیر وراث همان هستند که در برگه انحصار وراثت قید شده است.
بلی محضری
با سلام
وراث هر یک از فوت شده ها در برگه انحصار وراثت ذکر شده و جزو وراث محسوب میشن، بهتره برید و محضری اعلام رضایت بکنند و ثبت رسمی بشه
بله پدر و مادر متوفی نیز ارث می برند. بله باید در دفتر اسناد رسمی انصراف از ترکه را ثبت کنند.
سلام طبق قانون، پدر و مادرِ والدین نیز جزء وراث تلقی میشوند و آنها نیز از ماترک ارث خواهند برد مگر اینکه با رضایت آنها، از أخذ ماترک منصرف بشوند.
حسب مورد متفاوت است
بادرود فراوان بر شما پرسشگر گرامی، نخست، بر اساس اصول حاکم بر قانون ارث، در شرایطی که متوفی فرزندانی داشته باشد، والدین او به عنوان وراث به شمار نمیآیند و ارث به فرزندان متوفی منتقل میشود. بنابراین، در تقسیم ارث پدر شما، خواهر شما به عنوان وارث اصلی محسوب میشود و والدین مادرتان از وراثت سهمی نخواهند داشت. ثانیا، در مقام تعیین سهم الارث هر یک از ورثه، هر گونه توافق بین ورثه برای عدم دریافت سهم خود، میبایست به صراحت و به صورت کتبی مستند گردد. اگر یکی از ورثه به دریافت ارث خود تمایلی ندارد، لازم است رضایت خود را به شکل محضری ثبت کند تا از بروز هرگونه اختلاف در آینده جلوگیری شود. امضاء و اثر انگشت به تنهایی نمیتواند مستندات لازم را فراهم کند، بلکه رضایتنامه باید به تأیید مراجع قانونی برسد. ثالثا، در صورت عدم تمایل ورثه به دریافت سهم خود، میتوان در تقسیم ارث از محضر رسمی نسبت به عدم تمایل آنان به دریافت سهمالارث اقدام نمود و این امر موجب شفافیت و قانونی بودن فرآیند تقسیم ارث خواهد شد. همچنین، چنین عملی میتواند به تبع، از بروز اختلافات حقوقی در آینده جلوگیری به عمل آورد.
سلام و عرض ادب
الف) اگر نوع تصادف، حادثه هدمی بوده و هر دو همزمان فوت کرده باشند؛ هر دو از هم ارث میبرند لذا والدین مادرتان نیز به نسبت سهم شرعی خود از کل سهم الارث زوجه از اموال پدرتان، ارث میبرند.
ب) اما اگر نوع حادثه، هدمی نبوده باشد؛ مثلا ماشین به هر دو زده اما پدر، زودتر از مادر فوت کرده یا بالعکس؛ کسی که دیرتر فوت کرده از کسی که زودتر فوت کرده، ارث میبرد پس اگر:
1) مادرتان بعد از پدرتان فوت کرده باشند، یک هشتم اموال پدر را به ارث میبرند و والدین مادرتان نیز بعنوان ورثه مادر، رویهم دو سوم از آن یک هشتم سهم مادر از اموال پدرتان را ارث میبرند.
2) اما اگر مادرتان زودتر از پدرتان فوت کرده باشند، از اموال پدرتان ارثی نمیبرند و به تبع، والدین مادر نیز در جایگاه ورثه مادر و به قائم مقامی از مادر، سهمی از اموال پدرتان نخواهند داشت.
اگر والدین مادر طبق توصیحات فوق، صاحب سهم از اموال پدر باشند؛ باید لزوماً سهم الارث خود را چه از اموال خود مادر و چه از احوال پدر که به ماور میرسیده، بطور محضری به نوادگان خود ببخشند.
مطابق گواهی انحصار وراثت تقسیم ارث از ماترک میشود
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.