مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف پارکینگ

با سلام. زمانی که آپارتمان را خریداری کردم، پارکینگم معارض داشت. همسایه کناری در پارکینگش 2 تا ماشین را به گونه ای پارک میکرد که یکی از ماشین هایش قسمتی از پارکینگ بنده و ماشین دوم قسمتی از فضای مشاع را اشغال کرده بود. بدون رضایت من و بقیه ی همسایه ها، حدود 2 سال با بی توجهی به اعتراض دیگران، به کارش ادامه میداد. تا این که صورتجلسه ای تنظیم شد و ایشان حاضر به امضا آن نگردید. پس از اعتراض های بسیار تسلیم شد. اکنون ایشان به خاطر لطف و محبتی که داشتم بابت مسائل واهی از من شکایت کرده. آیا من میتوانم بابت استفاده 2 ساله از قسمتی از پارکینگم، مطالبه اجرت المثل نمایم؟

پاسخ ها :

مطالبه اجرت المثل ایام تصرف پارکینگ مطالبه اجرت المثل تصرف پارکینگ مطالبه اجرت المثل پارکینگ تصرف پارکینگ آپارتمان اجرت المثل پارکینگ اجرت المثل پارکینگ