مشاوره حقوقی رایگان - همراه داشتن مشروب

سلام، وقتتون بخیر. روز سه شنبه بنده را در مازندران همراه 400 سی سی مشروب گرفتن. در کلانتری نهایت همکاری را کردم. حتی خودم مشروب رو تحویل دادم. بعد که با وکیل صحبت کردم گفتن تو دادگاه منکر بشم و بگم مسافر سوار کردم مال اونا بوده افتاده. من هم همین رو گفتم, ولی دادیار پرونده قبول نکرد و ماشین رو آزاد نکرد. میخوام شنبه برم دادگاه. اون جا چیکار کنم؟ اقرار کنم یا باز هم منکر بشم و بگم تو کلانتری ترسیده بودم. میخواستم ببینم حکمش چیه؟ من هیچ موردی نداشتم تا حالا تو دادگاه. خواهش میکنم کمکم کنید. در ضمن دختر خانمی همراه من بوده که مشخصاتش تو پرونده هست. ولی اونم گفتم مسافر بوده که براشون مشکلی پیش نیاد.

پاسخ ها :

مجازات حمل مشروب خودرو حمل مشروب توقیف خودرو حمل مشروبات الکلی حمل مشروب مشروبات الکلی