مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کار و سرمایه

سلام، خسته نباشید.
دو سال پیش خواهر برادری با هم پولی گذاشتیم برای ساخت ویلا. (بیشتر برای برادرم که کار نداشت کاری کرده باشیم.) بردارم پولی برای شراکت نداشت. گفت من ویلا رو میسازم و 50 تومن موقع فروش ویلا اجرت برمیدارم. ولی همون موقع 50 تومن رو همون اول تو شراکت گذاشت که انگار 50 تومن پول گذاشته. هم اجرت گرفت 50 تومان و هم بابت 50 تومان تو سود ویلا شریک شد. تو ویلای بعدی بابت اجرتش 100 تومن خواست و همین روال شد. که یهو سودش شد 800 میلیون و ما ها که سرمایه گذاشته بودیم باهم به 500 میلیونم نرسیدیم. میخواستم بدونم درست محاسبه کرده؟ یا نه اینطور محاسبه نمیشه؟

پاسخ ها :

نحوه محاسبه سود شراکت کار و سرمایه محاسبه سود شراکت کار و سرمایه سود شراکت کار و سرمایه نحوه شراکت کار و سرمایه شراکت در کار و سرمایه سود شراکت شراکت