مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت نیم عشر

با سلام و احترام.
اینجانب ملکی را بابت مهریه در مزایده برنده شدم. اما هزینه هایی که باید پرداخت کنم تا ملک به نام من بخورد در حدود 256 میلیون محاسبه شده است. یعنی 9 درصد قیمت مزایده. آیا این نرخ درست است که بابت 2 میلیارد و 850 میلیون باید این را پرداخت کنم؟
آیا راهکاری برای تخفیف در پرداخت وجود دارد؟ مثلا اعسار در نیم عشر چون در وسع من نیست پرداخت کنم.
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

باید مفاد قرارداد منعقده را مطالعه کنم تا بتونم راهکار پیشنهاد بدم البته مشاوره رایگان باوکیل بسیار راهگشاست