مشاوره حقوقی رایگان - ملک مزایده ای

سلام. بنده در مزایده ملکی در دادگاه شرکت کرده و برنده شدم. تمام مراحل واریز و انتقال هم انجام گرفت اما برای انتقال سند نیاز پرداخت عوارض و مالیات و بدهی های ملک بود که دادورز روز اول گفتند پرداخت کنید و با آوردن قبض بهتون پس میدن ولی امروز که درخواست و فیش ها رو بردم مدیر شعبه اجرای احکام گفت که نمیدیم. این هم عرض کنم مبلغ یک میلیارد مازاد بر بدهی محکوم در حساب دادگاه می باشد. و ایشون گفتند اگر دوست دارید برید درخواست شکایت جدید بدید البته در این که این مدیر دفتر قصد اذیت و آزار دارد شکی نیست. چرا که در روند طبیعی پرونده بسیار خلل ایجاد میکرد و میخواست برنده مزایده را یکی از دوستان خود اعلام کند که بنده اجازه ندادم و شکایت کردم دیگه عقب کشید. حالا میخوام بدونم روند دریافت مبالغ پرداختی عوارض و مالیات شهرداری و دارایی مربوط به 18سال بوده و جمعا 6 میلیون پرداخت کردم. چطوری میتونم مطالبه کنم؟ آیا هزینه انتقال سند هم که قسمتی از آن طبق عرف بر عهده فروشنده هست پرداخت می کنند؟

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام تمام هزینه ها بر عهده مالک ملک می باشد وتا زمانی که سند بنام شما منتقل نگرده پول به خواهان و مالک پرداخت نمیشه ودرصورت اذیت مدیر تشریف ببرید به همرام مدارک واریزی پیش قاضی اجرای احکام