مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد

با سلام، من مستاجر یکی از واحد های مجتمع 12 واحدی مسکونی هستم. کل ساختمان متعلق به یک نفر هست. سال قبل، اول اسفند یک سال قراردادمان تمام شده بود، که موجر اجاره و پول پیش را دو برابر کرد. ما هم قبول کردیم. قرارداد سال جدید را با وکیل ایشان و در حضور فرزند ارشد موجر نوشتیم. مبلغ 55 میلیون اضافه پیش خانه را با پوز خود موجر پرداخت کردم ولی چون تعداد چک های اجاره بها از چک های دسته چک بنده زیادتر بود، وقت گرفتم تا بعدا بقیه چک ها را تحویل دهم. ( 3 چک در همان جلسه اول دادم بابت 3 ماه اجاره ) بقیه چک ها را چند روز بعد دادم به وکیلشان. این تاخیر باعث شد تا موجر برگه قرارداد اجاره را به ما تحویل ندهد. ولی هر ماه این چک ها پاس می شود. ما هم اجاره نامه ای در دست نداریم. فقط رسید پرداخت با پوز را داریم. حالا پس از 5 ماه که اجاره ها زیاد شده موجر هر روز پیغام میفرستد که باید تخلیه کنید چون من با شما قراردادی ندارم. امروز هم گفت که هرچه زودتر خالی کنید و الا آب و گاز و برقتان را قطع میکنم. آیا با این اوصاف ایشان میتواند به ما فشار بیاورد برای تخلیه یا قطع آب و برق؟
اجاره سال قبل 45 میلیون با 3 میلیون و 400 و امسال 100 میلیون با 5 میلیون اجاره.

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام علیکم
اصول تخلیه بایستی با قرارداد باشد انجام می شود چنانچه موجر قرارداد قبلی را ارائه نماید که با آن قرارداد فقط می تواند وی در انقضای مهلت قانونی اقدام نماید ولی چنانچه بخواهد خدمات شما را قطع نماید شما می توانید به عنوان ممانعت از حق تامین دلیل کرده شکایت کنید جرم تلقی شده و در اولین فرصت وصل خواهد شد. ولیکن ایشان می توانند از طریق داد خواست تخلیه از دادگاه بخواهد و فرصت مناسب به شما بدهد و یا اینکه تقاضای تعدیل اجاره بدهد