هر شخصی در ما یملک خود با داشتن اهلیت مدنی میتواند هرگونه نقل و انتقال مشروعی به نام هر شخصی نماید
سلام ، نمی توان کسی را از ارث محروم کرد . اگر متوفی حین الفوت مالی در مالکیتش باشد شما به قدر سهم الارث دارای مالکیت هستید ، در خصوص پدر شما که هنوز زنده است ، نمی توانید طالب ارث شوید .
بادرود برابر قانون اجازه تصرف در اموال پس از فوت فرد محدود به یک سوم ارزش اموال ( ترکه ) شده است ولیکن هر شخص در زمان حیات حق هرگونه دخل و تصرف در اموال و دارایی های خود را خواهد داشت و در فرض پرسش شما اموال در زمان حیات مادر منتقل شده و لذا بدین استناد امکان ابطال اقدامات ایشان وجود ندارد.
نیاز به بررسی دارد
سلام بله امکان دارد طبق قانون اشخاص می توانند تا زمانی که در قید حیات هستند اموال خود را به هر شخصی که بخواهند انتقال بدهند و هیچ کدام از فرزندان نمی تواند مخالفت نمایند خیر تا زمانی که پدر در قید حیات هستند اصلا ارث محقق نشده است ماترک ایجاد نشده است و فرزندان نمی توانند. طلب ارث نمایند در صورت فوت مادر ، اگر در زمان فوت ، مالی به اسم مادر وجود داشته باشد جز ماترک مادر محسوب خواهد شد و به تمام ورثه خواهد رسید
سلام بله، مادرتون در زمان حیات میتونسته اموالش رو به هر کسی منتقل کنه و شما نمیتونید اعتراض کنید. اما از پدرتون که هنوز در قید حیات هست نمیتونید ارث مطالبه کنید؛ ارث فقط بعد از فوت مطرح میشه.
با سلام در اینجا چون مادر در قید حیات است ارتباطی به ارث و میراث ندارد ارث برای زمان بعد از فوت است شخص تا زمانی که در قید حیات است میتواند تمام اموال منقول و غیرمنقول خود را به هر نحوی که تمایل دارد و به هر شخصی که تمایل دارد منتقل نماید
با سلام، مادر در زمان حیات خود میتواند اموالش را به هر یک از فرزندانش منتقل کند و این انتقالات در صورت رعایت شرایط قانونی معتبر استدر مورد فرزند دختری که با امضای پدر به عقد رسمی درآمده، تا زمانی که پدر در قید حیات است، امکان مطالبه ارث وجود ندارد، زیرا ارث پس از فوت فرد محقق میشود. پس از فوت مادر، اموالی که به نام او بوده و در زمان حیات به سایر وراث منتقل نشدهاند، جز ماترک مادر محسوب شده و بین تمامی وراث تقسیم میشوند.
بلی تحت شرایطی ممکن است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.