مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع

با سلام، در درگیری دو نفر به یک نفر که موجب ضرب و جرح جزئی شد و طرفین به هم دیگر فحاشی با الفاظ رکیک کردند. دو طرف شکایت کردند. اون دو نفر دو تا شاهد دروغین به دادسرا معرفی نمودند. طی دستور مرجع محترم قضایی ضابط برای بازبینی دوربین مداربسته به محل اعزام شد. در نتیجه گزارش به مرجع قضایی اعلام نمود، آقای x به اون دو نفر فحاشی و تهدید نمود و به آن ها تهمت زد. در صورتی که در آن جا اصلا دوربین مداربسته نصب نبوده. در اطراف منزلشان و حتی در خیابان اصلی هم دوربین مداربسته وجود نداشته است. اکنون می شود طرح شکایت گزارش خلاف واقع نمود؟ ممنون میشم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

هر ادعایی میتوانید بکنید مهم مرحله اثبات است اگر قدرت اثبات ادعایتان را دارید اقدام کنید