مشاوره حقوقی رایگان - جهت طرح دعوا علیه ضابطین قضایی مبنی بر ورود غیر قانونی به منزل و گزارش خلاف واقع

همونطر که مستحضر هستید میدونید که یکی از جهات اعمال ماده 474 ایین دادرسی کیفری اثبات عدم اعتبار مستندات دادگاه برای حکم صادره توسط دادگاه صالح میباشد و برای اثبات تحصیل دلیل از طریق نامشروع و ورود غیر قانونی و گزارش خلاف واقع ضابطین باید تو دادگاه صالح اثبات کنیم برای طرح دعوا حتمن باید کپی حکم ورود به منزل صادره و گزارش های ضابطین رو ضمیمه پرونده کنم یا میشه با استناد به شماره پرونده که مواد قانون توی روند دادرسی نقض شدند رو میتونم ضمیمه کنم و از دادگاه بخواهم که از اجرای احکام کیفری درخواست بدل پرونده رو بکنه ؟!

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

استناد به کلاسه و شعبه پرونده و درخواست از دادگاه جهت بررسی آن