مشاوره حقوقی رایگان - ایا با استناد به شماره پرونده میشه طرح دعوا کرد یا اخذ کپی از اوراق پرونده کیفری در مرحله اجرای احکام

اینجانب به اتهام نگهداری مشروبات الکلی با تحصیل دلیل از طریق نامشروع محکوم شدم اعتراض کردم و بدلیل اصلاح بند ث ماده 450 قانون ایین دادرسی کیفری از تعیین وقت ممانعت شده و حکم بدوی تایید شد بعدم به اجرای احکام رفته یکبار اعمال ماده 474 کردم بخاطر نامشروع بودن دلیل ولی رد شد بعد از مطالعه کامل ماده 474 متوجه شدم که باید تو دادگاه صالح اول اثبات بشه که ضابطین گزارش خلاف واقع دادن و ورود غیر قانونی داشتن بعد طبق ماده 474 اقدام کنم برای شکایت و اثبات گزارش خلاف واقع نیاز به حکم صادره گزارش ضابطین که داخل پرونده وجود داره هست ایا میتوان با استناد به شماره پرونده طرح شکایت کرد یا حتمن باید کپی اونا رو ضمیمه کنم اگر باید ضمیمه کنم تو مرحله اجرای احکام میشه درخواست اخذ کپی از اوراق ارائه کرد ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله باید کپی را ضمیمه کرده و به شماره پرونده نیز استناد کنید