مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

با سلام، من با شخصی اختلاف مالی دارم و طی یک تماس تلفنی که با هم مشاجره داشتیم، من حرفی در رابطه با مسائل سیاسی و توهینی به شخصی نکردم. اما ایشان به من گفت که شما نظام رو زیر سوال بردی و به فلان شخص توهین کردی. دوباره به من پیامک داد که شما به فلان مقام مملکت توهین کردی و با اصل نظام مشکل داری. خواستم ببینم میتونم روی این پیامکش ازش شکایت تهمت کنم؟ اگر شکایت کنم، میزان محکومیت اون آقا چقدره؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید بابت تهمت و افترا شکایت کنید. مجرم محکوم به 1 ماه تا 1 سال حبس و حداکثر تا 74 ضربه شلاق و یا یکی از آنها محکوم خواهد شد.