مشاوره حقوقی رایگان - انتقال کارمند رسمی زن به شهرستانی غیر از محل سکونت

با سلام.
اینجانب یک زن هستم و 12 سال است که کارمند رسمی یک بانک دولتی در شیراز می باشم. بنا به دلایلی (مخالفت مدیر با بنده) ابلاغی (ابلاغ صادره از ستاد تهران ارسال شده است.) به بنده داده اند؛ که بایستی از 21 مرداد 99 به شهرستان مرودشت منتقل شوم. با توجه به این که همسر بنده کارمند رسمی آموزش و پرورش در شهر شیراز است و دارای 2 فرزند 9.5 ساله و 6 ساله هستم، آیا از لحاظ قانونی این کار امکان پذیر است؟
راهکار بنده برای این مسئله چیست؟
البته به دیوان عدالت اداری شکایت نموده ام ولی تا رای صادر گردد ممکن است زمان بر باشد. فعلا هم با توجه به این که مرخصی طلبکار هستم، تا آخر هفته تقاضای مرخصی داده ام و حتی قصد دارم اگر اصرار بر رفتن من به مرودشت شد، در وهله اول 3 ماه مرخصی بدون حقوق بگیرم، ممنون میشوم راهنمایی نمایید که چکار کنم؟
حتی امروز شنیدم که مدیرم مرخصی بنده را تایید ننموده و نامه غیبت از کار را نیز برایم به تهران ارسال کرده است.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

می تونید طی دادخواست مجزا و پیرو همون پرونده تشکیل شده در دیوان عدالت اداری درخواست دستور موقت جهت توقف اجرای دستور مورد اعتراض شما که همون انتقال باشد رو تقدیم کنید