باسلام،اگر پدرتان قبل از فوت ملک را بهصورت رسمی منتقل کرده، از نظر قانونی صحیح است و ارث محسوب نمیشود. تنها در صورتی میتوانید اقدام کنید که بتوانید صوری بودن معامله یا اجبار و سوءاستفاده را ثابت کنید.
چنانچه مالک در حین حیات هرگونه نقل و انتقالی با داشتن اهلیت مدنی در اموالش نماید صحیح بوده و اصل بر صحت و لزوم قراردادهاست و پس از فوت چنانچه مالی نباشد ارثی متصور نیست
با درود پرسشگر ارجمند روش انتقال حائز اهمیت است الناس مسلطون علی اموالهم هرکس میتواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمیباشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص اصل بر صحت عقود است و آنچه نگارش شده است مدعی فساد میبایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود شاید بتوان راهی یافت....
اقدامی متصور نیست
بادرود ابتدا باید بررسی شود تحت چه عنوان انتقال صورت گرفته تا امکان مشاوره فراهم گردد.
«الناس مسلطون علی اموالهم»؛ پدر شما اختیار اموال خود را داشته است و قانوناً و شرعاً میتوانسته است، نسبت به انتقال اقدام کند و هیچ ایراد قانونی، در این زمینه وجود ندارد.
درود اختیار اموال در زمان حیات با شخص است و محدودیتی ندارد
سلام اموالش بوده و میتوانست هر کاری باهاشون انجام بده
سلام انتقال قانونی است و نمی توان اقدامی انجام داد
سلام اموال خودش بوده و حق انتخاب داشته است مگر اینکه موردی باشد که قابل ابطال باشد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.