مشاوره حقوقی رایگان - وکالت محضری

با سلام همسر من یه ماشینی خریده که از صاحب اصلی ماشین وکالت گرفته بتونه کارای تعویض پلاک و سند و ... رو انجام بده و در وکالت نامه نوشته حق انجام کلیه امور اداری و حقوقی موکل نسبت به ششدانگ مورد وکالت. میخواد الان ماشین رو بنام من بزنه آیا با وکالتی که داره میتونه برای شماره گذاری و پلاک بنام من ثبت بشه یا چون وکالت بنام خودشه میتونه فقط بنام خودش بزنه؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر در وکالت قید شده به هر شخص اعم از خود میتواند بفروشد صحیح است