مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وکالتی خودرو

با سلام در صورتی که در نقل و انتقال خودرو وکالت فروش و نقل پلاک به خریدار داده شود و ایشان با پلاک فروشنده که به صورت امانت نزد خریدار است مرتکب خلاف هایی شود که ضرر و زیان آن متوجه فروشنده شود آیا می شود به عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت کرد؟ و در صورتی که خریدار در مهلت مقرر در وکالتنامه اقدام به تعویض پلاک ننمایند از دیدگاه قانونی چه تکلیفی دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
خيانت در امانت نيست اما دعوي حقوقي مطالبه ضرر و زيان امكان دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
وقتی اذنی به صورت وکالتی داده می شود وکیل مسئول است مگر اثبات نماید اقدامات مربوط به عمل او نمی باشد
در فرض دوم باید به دادگاه صالح دادخواست الزام به تنظیم سند و سایر وعده ها را تقدیم نمود.
ضمنن مقولهه خیاانت در امانت در فرض شما جایی ندارد