مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وکالتی خودرو

سلام ببخشید یک سوال دارم چند روز پیش یک پیکان خریدیم صاحب پیکان وکالت تعویض پلاک به پدرم داد چون من 18 سالم نشده بود هنوز حالا 1 آذر 18 سالم شد و هنوز ماشین رو تعویض پلاک نکردیم میخواستم بدونم پدرم میتونه پلاک و مدارک خودرو را بزنه به نامم چون وکالت به پدرم داد؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله اگر حق بنام زدن به شخصی دیگر در وکالت‌نامه به پدر شما داده شود موردی مدارد