مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو

باسلام
برای فروش ماشینم به خریدار یک ماه وکالت فروش دادم. و این در دفترخانه ثبت شده. در حال حاضر مدت وکالت تمام شده و خریدار هنوز اقدام به تعویض پلاک نکرده، این برای بنده که صاحب پلاک هستم مشکل ساز خواهد شد یا خیر، اگر بله چه اقدامی باید انجام بدهم.

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با توجه به اینکه پلاک خودرو به اسم شماست بله می تونه مشکل ساز بشه
به اداره راهنمایی و رانندگی شهرتون مراجعه کنید و درخواست توقیف پلاک خودرو رو بکنید ضمناً قبلش به شخص خریدار جهت تعویض پلاک به همراه شما اخطار بدید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

قطعا مشکل ساز می شود واین اقدام شما حتی جرم انگاری نیز شده است
سریعا از طریق مراجع انتظامی پیگیری بفرمایید و اظهارنامه هم به خریدار برای تعویض پلاک ارسال دارید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم