مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام. من در دوران عقد هستم. شوهر من قبلا زن داشته که اصلا در دوران خاستگاری نگفتن. که بعد از عقد یک نفر به من گفت و با تحقیقات مطمئن شدم. و درخواست طلاق دادم. قاضی به من رای داد که باید طرف مقابلم مجازات بشه. بعد دادستان رای منفی داد. و پرونده رو فرستادن برای رئیس دادگاه. اان یه پیامک اومده برام که پرونده به شعبه ی کیفری رفته و حکم صادر شده. آیا رای به من داده شده که پرونده رفته شعبه ی کیفری؟؟؟!! منظور از شعبه ی کیفری چیه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به دادگاه کیفری مراجعه کرده و پیگیری کنید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام احتمالا شما به قرار منع تعقیب اعتراض نموده اید و در این صورت پرونده به دادگاه کیفری دو جهت رسیدگی ارسال می گردد اینکه رای به نفع شما خواهد بود یا خیر نیاز به مطالعه پرونده دارد لطفاً به همکاران وکیل مستقر در شهر خود مراجعه نمایید