مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی حکم الزام به عقد

سلام بنده دوشیزه بودم و 5 ساله با وعده عقد به صیغه 99 ساله یک آقای مجرد درآمدم. ایشون بکارت منو برداشتن و 5 ساله قول عقد میدن، یک فرزند دختر متولد شده که نمیاد شناسنامه براش بگیره و خرجی هم نمیده، میشه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

الزام جهت عقد دایم وجود ندارد اما میتوانید برای فرزند شناسنامه بگیرید و الزام ایشان را بخواهید