مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ازدواج موقت

با سلام.با توجه به اینکه خانم حاضر به ثبت ازدواج موقت نیست و می خواهیم صیغه 99ساله بخوانیم چه اقدامی را می توان انجام داد تا ازدواج موقت مابرای دیگران اثبات شود ایا دست نوشته و امضا و اثر انگشت خانم مبنی بر انجام ازدواج موقت کافیست بهترین اقدام چیست؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بهترین اقدام، ثبت ازدواج موقت به صورت رسمی در دفتر ثبت ازدواج و طلاق است که سند محضری ازدواج موقت نیز دریافت می شود.