مشاوره حقوقی رایگان - خسارت وارد شده توسط مالک قبلی

با سلام و خسته نباشید
بنده واحدی را خریداری کردم که توسط مالک قبلی تعمیراتی داخل آن صورت گرفته، حالا پس از چند ماه لوله فاضلاب عمومی آپارتمان نشتی پیدا کرده که هیئت مدیره عنوان کردند بخاطر سوراخ کاری های ایجاد شده توسط مالک قبلی هست و باید من پرداخت کنم، آیا این خسارت وارد شده به ساختمان با توجه به اینکه من در جریان نبودم، با بنده هست یا مالک قبلی؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با تامین دلیل و اثبات اینکه قبل از شما این خسارات وارد شده میتوانید از مالک قبلی مطالبه کنید