مشاوره حقوقی رایگان - خواسته بابت مطالبه خسارت ملک مشاع

یا عرض سلام و خسته نباشید .
در طبقه اول یک ساختمان سه طبقه ساکن هستم (خواهان) . ساکن طبقه سوم (خوانده) آب را در سرویس بهداشتی باز گذاشته به طوری که آب از بالاترین طبقه تا جلوی درب ورودی سرازیر شده که موجب گردیده پوشش الیافی دیوار (بلکا) راه پله آسیب ببیند. سپس درخواست مطالبه خسارت بابت ملک مشاع را دادم. شورای حل اختلاف اعلام کرد که چون تضمینی ندارد خسارت را به سهم خودم (کل خسارت تقسیم بر 3) می توانم دریافت کنم یعنی تمامی خسارت وارده را به من نمی دهند. طبقه دومی چون مرعوب شده در هیچ دادگاهی حضور پیدا نمی کند . طبقه سوم (خوانده) هم علیرغم ابلاغاتی که به وی شده در دادگاه حضور پیدا نمی کند .
سوالی که پیش می آید این است که آیا با این شرایطی که دارم راهی وجود دارد که بتوانم تمامی خسارت را دریافت کنم ؟
با توجه به این که طبقه دومی در هیچ دادگاهی به دلیل مشکلاتی حاضر نمی شود می توانم برگه وکالت یا نوشته ای از وی اخذ کنم و به دادگاه ارائه نمایم تا خسارت را از طبقه سوم (خوانده) دریافت کنم ؟ ساز و کار این چگونه است ؟ آیا دادگاه قبول می کند چون یکی از موارد ایراد گرفته از سوی شورای حل اختلاف این است که مدیر ساختمان نیستم !

پاسخ ها :

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام از طریق دادگاههای حقوقی پیگیری کنین. نتیجه میگیریم و تقاضای مطالبه خسارت با جلب نظرکارشناس رو بدین