مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ساخت و ساز در زمین با سند مسکونی

زمینی دارم در کرج که سند ان مسکونی است ولی رای دادگاه اخیراً اعلام نموده كه اين زمين كشاورزی است و اجازه ی ساخت و ساز نميدهد
حتي ساختمان سرايداری درحال ساخت را تخريب كرده و هيچگونه راهنمايي نميكنند مگر اينكه اداره مسكن و شهرسازي اعلام نموده بابد راي دادگاه عوض شود
چگونه بايد راي دادگاه را عوض كنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام مستندات رای دادگاه چه می باشد ؟