مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت روزنامه رسمی مجمع با مصوبه مجمع

با سلام و احترام
چنانچه مصوبه مجمع عمومی یک شرکت با تخلف هیات رییسه مجمع در روزنامه رسمی، تغییراتی بیابد، روال ابطال روزنامه و همچنین تبعات حقوقی که بعد از آن ایجاد شده، به چه صورت است؟

پاسخ ها :

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام
بایستی ابطال مصوبه وتغیرات را از دادگاه به موجب دادخواست بخواهید

یک وکیل

ابطال مصوبه از طریق دادگاه به استناد ماده قانونی مندرج در قانون تجارت البته چنین وضعیتی حتما باید جز ایراد های بازرس باشد ممکن است به نظر شما اینگونه بنظررتون بیاد