مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم دریافت وجه

با سلام.
سوالی رو در مورد تحصیل چک از طریق کلاهبرداری داشتم. بنده در یکی از روستاهای چابهار زندگی میکنم و دسترسی به وکیل ندارم .
به دلیل نیاز شدید مالی از یکی از همکاران درخواست وجه نقد کردم و قرار شد ایشان وجه رو به صورت ارزی و اسکناس 100 یورویی ( به مبلغ 5000 یورو ) در اختیار من قرار بدهند. قبل از دریافت وجه از من معادل ارزش ریالی 5000 یورویی که قرار بود پرداخت کنند، چک دریافت کردند. بنده چک را امضا نمودم و تحویل دادم. بعد از آن هم از من خواستند که رسیدی تهیه کنم که مشخصات دهنده و گیرنده داخل آن ذکر گردیده بود و طی رسید من اقرار کرده بودم که مبلغ 5000 یورو را نقدا دریافت نمودم. ( بدون حضور فردی که قرار بود مبلغ را پرداخت کند این رسید را پیش دوستان برده و اقرار کردم برای دریافت نیاز به شهود و امضا برگه دارم. ) رسید را پیش دوستان امضا و اثر انگشت نمودم. آنان نیز شاهد امضا بودند و 4 نفر از دوستان، متن اقرارنامه را به عنوان شهود امضا کردند. پس از تحویل رسید، وجهی دریافت نشد. از پرداخت وجه خوداری نمودند و بنده هیچ رسیدی مبنی بر عدم دریافت وجه ندارم. دهنده هم با توجه به اقرار، اعلام می کند وجه را نقدا به من تحویل داده است.
آیا امکان هست که شهود شهادت دهند که در آن لحظه وجه را دریافت نکردم؟ ( با توجه به اینکه خود اقرار به دریافت آن به صورت تماما و نقدا کردم )
آیا ضبط صدا می تواند حقانیت من را ثابت کند؟
از چه طریق میتوانم اقدام کنم که چک تحصیل شده غیرقانونی است با توجه به رسید؟
چون هیچ گونه رسیدی مبنی بر این موضوع ندارم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با شهادت شهود میتوانید ادعای خود را اثبات کنید