مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

بنده مدتی هست که یکسری اجناس مخابراتی با فاکتور رسمی از یک شرکت مخابراتی از استان کرمان میخرم به یک شرکت مخابراتی دیگر در استان فارس میفروشم و اکنون رفته ام پولم را بگیرم مسئول شرکت به من میگوید چون شوهر شما قبلا در این شرکت کار میکرده ما به این اجناس شک داریم و مال دزدی میباشد و پول بنده را به من نمی دهند و حتی از افراد داخل شرکت بر علیه شوهر بنده پاپوش درست میکنند حالا نظر شما چیست ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگرقرارداد یا فاکتور داشته باشید میتوانید برعلیه شرکت دادخواست مطالبه وجه بدهید