مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا توسط شریک

سلام، در پرونده کیفری با موضوع جعل اسناد، شکایت کردم. موضوع از این قرار است که در ملکی با شخصی شریک می باشم. درصد سهم شراکت بدین صورت است که، من 80 درصد و طرف مقابل 20 درصد است. ایشان با جعل امضا بنده، اقدام به وکالت فروش شش دانگ بلاعزل کردند. موضوع را متوجه شدم و به دادگاه شکایت کردم. کارشناس دادگستری جعل بودن وکالت را تایید کرد. اما قاضی بدون در نظر گرفتن نظریه کارشناس و با استناد به نظریه خودش که سند به نام خواهان می باشد و ضرری به وی نرسانده و ظاهرا جعل نمی باشد، حکم برائت متهمین را صادر کرد. اعتراض کردم دادگاه تجدید نظر رای مورد اعتراض را تایید کرد. درخواست اعمال ماده 477 را کردم و رئیس دادگستری آن را رد کرد. حال با این حکمی که قاضی بدوی و تجدید نظر داده، آن ها عملا وکالت جعلی را واقعی کرده اند. تا جایی که متهم 50 درصد ملک من را با وکالت جعلی فروخته. اما من مبایعه نامه را امضا نکرده ام و سند به نام من است. حال شخص مقابل از من شکایت کرده که ملک فروخته شده با وکالت جعلی را سند بزنم. تو را به خدا راهنماییم کنید که چکار کنم؟ آیا راهی هست که بتوانم دوباره شکایت کنم؟ آیا میتوانم شخصا به دیوان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت رد شدن پرونده و شکایات و قطعی شدن آنها متاسفانه راهی ندارید.