مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری مادر توسط پسر

سلام، من پسری 37 ساله هستم. به خاطر بیماری مادرم (سکته مغزی و فلج شدن نیم تنه راست و نداشتن قدرت تکلم و انجام کارهای یک انسان عادی) مجبور به پرستاری از مادرم هستم. البته دو خواهر بزرگتر از خودم دارم که یکی بیوه است و از حقوق بازنشستگی پدرم نیز سهم میبرد. مادرم نیز بازنشسته کشوری است. آیا حالا که در این شرایط بیکار شدم بعد از فوت مادرم حقوقش به من میرسد؟
البته قطعا به خواهر بیوه ام میرسد او راضی است که حقوق مادرم به من برسد چون من از مادرم نگهداری میکنم. ممنون میشوم اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر / بهتر است به فکر کار کردن باشید و زندگی اینده خود را تامین نمایید