مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری مادر

با سلام، مادر من 3 سال قبل فوت کرده. با 10سال سابقه حقوق بازنشستگی که یه ماه حقوق گرفت؛ اما متاسفانه فوت کردن. من الان طلاق گرفتم میخواستم بدونم آیا حقوقش به من میرسه یا نه؟

پاسخ ها :

حقوق بازنشستگی مادر به دختر مطلقه دریافت حقوق بازنشستگی مادر شرایط دریافت حقوق مستمری مادر حقوق بازنشستگی مادر به دختر مستمری بازماندگان مستمری