با سلام از طریق شهرداری می توانید موضوع را پیگیری کنید
سلام.رای ساخت، باید ابتدا مالکیت زمین را از بنیاد علوی تعیین تکلیف کنید. با ارائه مدارک تصرف مثل برگه کشت موقت از بنیاد درخواست خرید یا واگذاری کنید. اگر زمین در طرح شهرداری است، شهرداری باید تملک کند یا برای بخش مسکونی پروانه ساخت بدهد. در صورت مشکل، از طریق مراجع قضایی پیگیری کن.
ملزم به رفع مانع از ارگانهای دولتی در این خصوص میباشید
سلام اگر شما مالک زمین هستید و مالکیت شما محرز است شما میبایست به شهرداری درخواست تغییر کاربری را مطرح نمایید
باسلام ابتدا بررسی نمایید قسمت مورد تصرف شما امکان ساخت دارد و کاربری مسکونی است یا خیر سپس با بنیاد وارد تعامل برای خرید شوید.
با توجه به سابقه تصرف طولانی امکان انتقال مالکیت از طریق بنیاد وجود دارد و پس از رفع مانع فوق چنانچه در بخشهای عمرانی شهرداری قرار میگیرد باید قیمت عادله روز به شما پرداخت شود
نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد و راهنمایی شوید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.