ممانعت از ملاقات شما توسط قاضی قابل شکایت از طریق دادسرای انتظامی قضات بوده لذا میتوانید دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند مطرح کنید و از طریق رئیس حوزه قضایی مربوط تخلف قاضی را پیگیری کنید همچنین از طریق حفاظت اداره دادگستری
درود بر شما. در شرایط فعلی، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید: 1. درخواست ملاقات مجدد: با توجه به اینکه حکم ملاقات به پایان رسیده، شما میتوانید درخواست ملاقات مجدد را به دادگاه خانواده ارائه دهید. در صورتی که قاضی از صدور حکم خودداری کند، میتوانید درخواست ملاقات موقت یا دائم را مجدداً مطرح کنید. 2. طرح شکایت به دادگاه تجدیدنظر: اگر قاضی از رسیدگی به موضوع امتناع کند، شما میتوانید از طریق دادگاه تجدیدنظر شکایت کنید تا حق ملاقات شما را تأمین کنند. 3. درخواست جلب یا جریمه همسر: در صورتی که همسر شما مانع ملاقات باشد، میتوانید درخواست جریمه یا جلب ایشان را از دادگاه داشته باشید. این اقدام بر اساس ماده 630 قانون مدنی امکانپذیر است. با آرزوی موفقیت.
این حق برای شما وجود دارد که بتوانید با فرزند خود ملاقات داشته باشید دوباره درخواست ملاقات دهید
این کار قاضی تخلف است شما هم دادخواست حقوقی ملاقات با فرزند بدهید و دستور موقت هم ضمن آن درخواست نمایید
با درود پرسشگر ارجمند راه طرح شکایت وجود دارد البته اسناد و مدارک مربوطه باید به نظر برسد.
سلام و عرض ادب اگر بدون آنکه همسرتان را طلاق داشته باشید و با وجود رد دادخواست طلاق زوجه، دادگاه پیرامون حضانت فرزندتان تصمیم گیری نموده است و حاضر نیست حکم مجدد ملاقات برای شما صادر کند؛ باید بررسی شود که آیا موردی در زندگی یا احوالات شخصی و روحی یا رفتاری شما وجود دارد که به تشخیص دادگاه، ملاقات با پدر به مصلحت فرزند نباشد یا خیر. و اگر مشکلی از این حیث وجود ندارد و شما منزل و اسباب منزل متناسب برای سکونت مشترک با همسر را تدارک دیده و امکان تمکین ایشان در منزل شما فراهم است؛ چرا درطول یکسال گذشته، دادخواست الزام به تمکین برای زوجه ارسال ننموده و خواستار مراجعت ایشان به زندگی مشترک نگردیده اید؟؟ درهرحال درصورتیکه شما اقدام به الزام زوجه به تمکین نمایید و زوجه پس از صدور و قطعیت حکم، همچنان از مراجعت به منزل مشترک خودداری کنند، هم مستحق نفقه نبوده و هم شما به استناد دریافت گواهی نشوز ایشان، چون قانوناً حضانت فرزند درهرصورت تا سن 7 سالگی با مادرش خواهد بود، میتوانید جهت ایجاد امکان ملاقات با فرزندتان، به جای درخواست صدور دستور موقت، درخواست تعیین تکلیف از دادگاه و صدور یک حکم دائمی برای تعیین ساعات و روزهای ملاقات خود با فرزندتان نمایید که این حکم قابلیت تجدیدنظر داشته و حتی درصورت استنکاف دادگاه بدوی از صدور حکم بدون دلیل موجه و قانونی، دادگاه تجدیدنظر نسبت به اعتراض شما رسیدگی میکند.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.