مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ناشی از کار و جریمه کارفرما توسط قاضی

سلام خسته نباشید
ما دادگاه رفتیم حدودا 16میلیون دیه برام زدن که بیمه پرداخت میکنه و قاضی بهم گفت برم اداره کار فهرست حداقل دستمزد روزانه و ماهانه ی کارگرو بگیرم من بردم براشون حدود 6ماه تا بهبود یافتن میرفتم پزشک قانونی حالا احتمال داره بخاطر اون 6ماه که من از کار فارغ بودم مبلغی بهم بدن
متشکرم

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام نخیر حکم دیه با بیکاری شما متفاوت است شما برای بیکار شدن باید در صورتی دیه شما کفایت نکند یعنی مبلغ دیه برای هزینه درمان و بیماری شما برابری نکند ما به التفاوت را مطالبه کنید