مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن

با سلام من دیماه سال 98 آپارتمانی را با مبایعه نامه خریداری کردم و ثمن معامله را پرداخت کردم و مبلغی چربی را روی سند گذاشتم که قرار بود تا 1398/12/1 فک رهن انجام دهد و انتقال سند بدهد و تا امروز که برج 99/5 هستیم ‌اینکار انجام نشده میخواستم بدانم آیا بانک کشاورزی که ایشون وام‌ گرفته اصلا فک رهن با تعویض وثیقه انجام میده و ما باید چیکار کنیم و اگر وام را فک نکند چه کنیم البته تا امروز اقساط خود را پرداخت کرده؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

منع قانونی برای تعویض سند و فک رهن نیست. بله . اگر فک نکرد میتوانید نسبت به ثبت دادخواست اقدام کنید